FAQ

Ofte stilte spørsmål

Det er ofte mange spørsmål når man skal bestille en ny nettside, hvor lang tid tar det, kommer jeg til å bli fornøyd osv. Derfor har vi prøvd å besvare de mest stilte spørsmålene

Kontakt oss

  • Mandag - Fredag 09:00 - 18:00
  • kontakt@webavanse.no
  • 97 72 50 01
  • Vi prøver også å svare utenom disse tidene så godt vi kan.

Blir jeg fornøyd?

Dette er et av de vanligste spørsmålene vi får. Vi er så å si sikre på at du blir fornøyd ved kjøp av oss. Vi er så sikre at vi tilbyr fornøydhetsgaranti på alle våre tjenester. Det innebærer at du får pengene tilbake om du ikke blir fornøyd.

Hvor lang tid tar det?

Webavanse tilbyr ingen ferdigløsninger eller lignende. Alle våre nettsider er designet og kodet fra bunnen av skreddersydd etter hva kunden ønsker. Normalt vil kunden motta første utkast allerede en ukes tid fra vi har mottatt ordren din. Etter det varier det etter hvor mye endringer kunden ønsker videre.

Hvem passer tjenesten for?

Vi har 3 segmenter vi spesialiserer oss på, Privat personer/startups, små bedrifter og middels til store bedrifter. Våre nettsider er skreddersydde så de passer alle formål.

Hvordan bestiller jeg/hva er prisen

Vi har et bestillingsskjema under alle pakkene våre, der velger du hvilken tjeneste du ønsker også kontakter vi deg. Deretter avtaler vi innhold, pris osv. 

Best på pris

Vi har norges rimligste nettløsnigner punktum. Vi oppfordrer deg til å sammenligne oss med andre som tilbyr det samme som oss for å være sikker på at du gjør et smart valg ved å velge oss. Ingen sjulte kostnader er en selvfølge.

Fornøydhetsgaranti

Vår fornøydhetsgaranti forsikrer deg resultatet du forventer. Om du ikke er fornøyd får du 100% av beløpet ditt tilbakebetalt.

Kvalitet

Vi har lang erfaring med nettside produksjon til alle behov. Dette gjør at vi med sikkerhet kan tilby den høyeste kvaliteten på din løsning.

Rull til toppen