Fornøydhetsgaranti

Du skal være trygg på at du får en nettløsning av høy kvalitet til tross for våre rimelige priser.

Vårt mål er å tilby kvalitetsnettløsninger til en rimelig pris. Ofte er kvalitet og rimelig pris motsetninger når folk skal vurdere forskjellige aktører og mange tenker at når man kjøper noe billig vil produktet ha lav kvalitet. Våre nettløsninger er de desidert billigste på det norske markedet og mange blir da skeptiske. Dette er grunnen til at vi snakker så mye om fornøydhetsgarantien vår. Er ikke det vi leverer til deg av god kvalitet skal du ikke betale en krone. Du kan lese mer detaljert om garantien under kjøpsvilkår siden vår.

 

 

Hvordan kan vi være så billige som vi er?

Alle som gjør research på de forskjellige aktørene i Norge som produserer nettløsninger vil fort finne ut at en enkel nettside med bare en side vil koste minst 15 000 kroner. Hvordan kan vi da tilby en komplett skreddersydd nettside av høy kvalitet med flere sider til en vesentlig billigere pris? Hemmeligheten vår er kort fortalt mer effektivt arbeid uten å komprimere på kvalitet og en mye lavere lederlønn enn våre konkurrenter. En av hovedårsakene til at vi har startet Webavanse prosjektet, er nettopp fordi vi lenge så at aktørene har utnyttet en lav konkurranse, manglende kunnskap hos kunder og ueffektive arbeidsrutiner til å sette en pris som fraviker stort fra den nødvendige arbeidsmengden. Det er rett og slett ikke nødvendig å belaste en kunde over 15 000 kroner for en mindre avansert nettside når man har gode systemer og en forsvarlig lederlønn.

Og bare for å gjøre det klart: vi driver ikke med outsourcing, alle nettløsniger levert av Webavanse blir produsert av våre medarbeidere i Norge. 

Rull til toppen