Hva er SERP? Tips og triks

Del

SERP står for «Search Engine Results Page», og det er den siden du får opp når du søker etter noe på en søkemotor som Google. Dette er siden som viser resultatene av søket ditt, med en liste over lenker til nettsider, bilder, videoer og andre typer innhold som søkemotoren mener passer best til søket ditt.

Det finnes mange måter å forbedre posisjonen din på SERP. Her er noen tips:

  1. Bruk relevante og populære nøkkelord i innholdet ditt. Dette vil hjelpe søkemotoren til å forstå hva innholdet ditt handler om, og gjøre det mer sannsynlig at det blir vist i søkeresultatene.
  2. Lag kvalitetsinnhold. Søkemotorer setter pris på innhold som er nyttig, relevant og oppdatert, så sørg for at innholdet ditt oppfyller disse kravene.
  3. Bruk metatagser. Metatagser er kodelinjer som gir informasjon om innholdet på nettsiden din, og kan hjelpe søkemotoren til å forstå hva innholdet handler om.
  4. Lag en god tittel og en beskrivende meta-beskrivelse. Disse vil bli vist i søkeresultatene, og kan påvirke om brukeren klikker på lenken din eller ikke.
  5. Gjør nettsiden din mobilvennlig. Mange brukere søker etter ting på mobilen, så det er viktig at nettsiden din fungerer godt på mobil.
  6. Bruk interne lenker. Dette hjelper søkemotoren til å forstå strukturen på nettsiden din, og gjør det enklere for brukerne å navigere på siden.
  7. Få lenker fra andre nettsider. Lenker fra andre relevante og pålitelige nettsider kan hjelpe søkemotoren til å forstå at innholdet ditt er verdifullt, og kan bidra til å øke posisjonen din på SERP.
  8. Oppdater innholdet regelmessig. Dette viser søkemotoren at nettsiden din er aktiv og oppdatert, og kan bidra til å øke posisjonen din på SERP.

Meld deg inn i vårt nyhetsbrev

Se andre innlegg

Hvorfor skal jeg ha en nettside?

8 viktige grunner til at din bedrift trenger en nettside i den digitale tidsalderen Er du usikker på om din bedrift bør ha en nettside?

Hva er SERP? Tips og triks

SERP står for «Search Engine Results Page», og det er den siden du får opp når du søker etter noe på en søkemotor som Google.

Rull til toppen