Hvorfor er det egentlig viktig å ha et responsivt design?

Del

Et responsivt design er viktig fordi det sikrer at en nettside ser bra ut og fungerer godt på ulike enheter, som for eksempel datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner. Med et responsivt design kan brukerne enkelt navigere og bruke nettsiden uansett hvilken enhet de bruker, noe som gir en bedre brukeropplevelse.

I tillegg er det viktig å ha et responsivt design fordi det kan påvirke søkemotorrangeringen til en nettside. Søkemotorer vil gi lavere rangering til nettsider som ikke er optimert for ulike enheter, siden dette kan gi dårligere brukeropplevelse for brukerne.

Et responsivt design er også viktig fordi det kan hjelpe med å øke konverteringer, enten det er salg, leads eller andre mål. Brukere som har en god brukeropplevelse på en nettside er mer tilbøyelige til å fullføre en konvertering, så det å sikre at nettsiden fungerer godt på ulike enheter kan bidra til å øke konverteringsraten.

Til slutt er et responsivt design viktig fordi det kan hjelpe med å øke trafikken til en nettside. Med et responsivt design kan nettsiden enkelt nås av brukere på ulike enheter, noe som kan øke antall besøkende på nettsiden.

Meld deg inn i vårt nyhetsbrev

Se andre innlegg

Hvorfor skal jeg ha en nettside?

8 viktige grunner til at din bedrift trenger en nettside i den digitale tidsalderen Er du usikker på om din bedrift bør ha en nettside?

Hva er SERP? Tips og triks

SERP står for «Search Engine Results Page», og det er den siden du får opp når du søker etter noe på en søkemotor som Google.

Rull til toppen