Hvorfor man ikke burde bruke en «gjør det det selv» løsning på din nettside eller nettbutikk

Del

Det er flere grunner til at det kan være lurt å ikke bruke en gjør-det-selv-løsning for å lage en nettside eller nettbutikk:

  1. Dårlig ytelse: En gjør-det-selv-løsning kan ofte ha dårligere ytelse enn et nettsted som er utviklet av en profesjonell. Dette kan føre til at nettstedet ditt lastes sakte, noe som kan være frustrerende for besøkende og kan føre til at de forlater nettstedet ditt.
  2. Dårlig søkemotoroptimalisering: En gjør-det-selv-løsning kan ikke tilby den samme graden av SEO-funksjonalitet som et nettsted utviklet av en profesjonell. Dette kan føre til at nettstedet ditt ikke rangeres så høyt i søkeresultatene, noe som kan gjøre det vanskeligere for folk å finne nettstedet ditt.
  3. Manglende funksjonalitet: En gjør-det-selv-løsning kan ikke tilby den samme graden av funksjonalitet som et nettsted utviklet av en profesjonell. Dette kan føre til at nettstedet ditt ikke fungerer så godt som det kunne, noe som kan være frustrerende for besøkende og kan føre til at de forlater nettstedet ditt.
  4. Dårlig brukeropplevelse: En gjør-det-selv-løsning kan ikke tilby den samme graden av brukeropplevelse som et nettsted utviklet av en profesjonell. Dette kan føre til at besøkende finner nettstedet ditt vanskelig å navigere og kan føre til at de forlater nettstedet ditt.
  5. Manglende teknisk støtte: En gjør-det-selv-løsning kan ikke tilby den samme graden av teknisk støtte som et nettsted utviklet av en profesjonell. Dette kan føre til at du står alene når du støter på problemer med nettstedet ditt, noe som kan være frustrerende og kan føre til at du bruker mye tid på å løse dem.

Alt i alt kan det være lurt å vurdere å bruke en profesjonell for å utvikle nettstedet eller nettbutikken din, siden dette kan gi deg et mer pålitelig og brukervennlig nettsted som gir bedre resultater for virksomheten din.

Meld deg inn i vårt nyhetsbrev

Se andre innlegg

Hvorfor skal jeg ha en nettside?

8 viktige grunner til at din bedrift trenger en nettside i den digitale tidsalderen Er du usikker på om din bedrift bør ha en nettside?

Hva er SERP? Tips og triks

SERP står for «Search Engine Results Page», og det er den siden du får opp når du søker etter noe på en søkemotor som Google.

Rull til toppen