Kjøpsvilkår

Våre kjøpsvilkår

Parter

Webavanse 924 955 163 RHRICH er selger.
Kjøper er kunden som har inngått en avtale med oss.

Fravikelighet

Alle punkter på denne siden kan fravikes om begge partene er enige om det.

Leveranse

Etter første betaling er gjennomført vil kjøper få et første utkast levert innen en uke (sju dager). Den fullførte nettløsningen vil bli levert som avtalt, eller innen rimelig tid om ikke annet er avtalt. Ved manglende eller forsinket deltagelse fra kjøper i produksjonsprosessen kan leveringen bli utsatt utover avtalt tid.
En leveranse regnes som fullført så fort kjøper sier seg fornøyd med resultatet, eller ved over 14 dagers fravær fra kjøper etter forespurt informasjon fra Webavanse.

Når en leveranse regnes som fullført vil faktura på resterende innbetalinger bli sendt.

Fornøydhetsgaranti

Webavanse jobber til kjøper blir fornøyd.
Om kjøper ikke er fornøyd med resultatet etter skriftlig påpekelse av design hen vil ha annerledes uten at Webavanse har utbedret dette på tilstrekkelig måte, har kjøper alltid rett på 100% av kjøpssummen tilbakebetalt så fort som mulig. Fornøydhetsgarantien gjelder alt av kjøp gjennom webavanse.no uansett avtale platform. Dette vil si at om avtalen er inngått skriftlig eller muntlig gjelder fortsatt fornøydhetsgarantien uansett. Garantien gjelder frem til leveransen er fullført (se leveranse fjerde punktum).

Priser

Alle priser på Webavanse.no er å anses som eksklusiv mva.

Betaling

Som hovedregel skal betalinger over 5 000,- foregå gjennom følgende betalingsplan: 30% innbetaling av totalsum etter avtaleinngåelse, 40% innbetaling av totalsum etter første utkast er levert, resterende 30% når kunde har sagt seg fornøyd med resultatet. 

Beløp under 5 000,- skal som hovedregel betales i sin helhet så fort som mulig etter avtaleinngåelse. 

Kontakt oss

  • Mandag - Fredag 09:00 - 18:00
  • kontakt@webavanse.no
  • 97 72 50 01
  • Vi prøver også å svare utenom disse tidene så godt vi kan.

Best på pris

Vi har norges rimligste nettløsnigner punktum. Vi oppfordrer deg til å sammenligne oss med andre som tilbyr det samme som oss for å være sikker på at du gjør et smart valg ved å velge oss. Ingen sjulte kostnader er en selvfølge.

Fornøydhetsgaranti

Vår fornøydhetsgaranti forsikrer deg resultatet du forventer. Om du ikke er fornøyd får du 100% av beløpet ditt tilbakebetalt.

Kvalitet

Vi har lang erfaring med nettside produksjon til alle behov. Dette gjør at vi med sikkerhet kan tilby den høyeste kvaliteten på din løsning.

Rull til toppen